2020-01-04 PROTEAM SÖKER MONTÖRER/MEKANIKER

Posted on 2020-01-4


ENGAGERANDE OCH SJÄLVSTÄNDIGA MONTÖRER/MEKANIKER

PROTEAM Process & Cleantech AB, söker mekaniker/montör för tillverkning och montage av processanläggningar och processvattenreningar.
Jobbet är omväxlande med arbete på egna verkstaden samt montage och servicearbetet ute hos kund.
Arbetsområdet är i första hand Norden med Sverige som den största marknaden.

Arbetsstället kan vara Kolmården, Norrköping eller Storvik, Sandviken

Vill du ha ett omväxlande och intressant jobb som innefattar svets, smide och mekanik?
Vi letar efter dig som gillar tekniska utmaningar och har några års erfarenhet av att jobba inom industrin eller med liknande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt team på ett företag på fram marsch. Besök gärna vår hemsida www.proteam.se

För mer information kring tjänsten vänligen kontakta Roberth Mattsson, Kolmården – 0721-901850 eller Peter Johansson, Storvik – 0705-276771.

Dina arbetsuppgifter

Du som anställd hos PROTEAM kommer jobba med tillverkning av olika konstruktioner efter ritningsunderlag, arbetet utförs i vår verkstad samt ofta montering ute hos kund.
Arbetet är fritt med ett stort mått av eget ansvar. Du är med och planerar, samordnar och utför uppdrag åt företagets kunder.
Du arbetar självständigt eller i små och större team beroende på uppdrag.
Arbetet är varierande och arbetsuppgifterna rör allt från projektering, tillverkning, nyinstallation och driftsättningar till underhåll av maskiner hos kund. Viss jourtjänstgöring ingår i våra åtaganden.

Kvalifikationer

God kunskap i ritningsläsning är ett krav. god kännedom om svetsning i plast, svart samt rostfritt material är önskvärt men inget krav.
Önskvärt är att du har en stabil teoretisk grund inom mekanik eller erfarenhet av liknande arbeten.
Önskvärt är att Du har några års praktisk erfarenhet av arbete mot industrin. Vi har en variation av kunder med många olika moment och olika maskiner som ger en omväxlande vardag. Det kräver en viss teknisk bredd och det är därför en fördel om du har intresse av att arbeta med problemlösning och felsökning.
B-körkort är ett krav.
Svenska i både tal och skrift är ett krav, det är också en fördel om du har kunskap i tal och skrift på engelska.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi tror att du som söker denna tjänst har lätt att samarbeta samtidigt som du har ett högt driv och även kan arbeta självständigt. Du gillar ordning och reda och tycker det är roligt med problemlösning. Du är utpräglat ansvarstagande med kunden i fokus. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar.

Proteam Process & Cleantech AB
Roberth Mattsson
CEO

Skicka ansökan med CV till roberth.mattsson@proteam.se senast den 28/2