2016-08-09 – Ny anställningar

Posted on 2016-08-9


PROTEAM utökar sin personalstyrka, Conny Sörberg och Stefan Turesson börjar arbeta hos oss måndagen den 15/8 – 2016.

Conny Sörberg – Conny kommer att arbeta med försäljning av Reservdelar, Tillbehör samt Service, Conny har en lång erfarenhet som montör, montageledare samt projektledning från olika typer av projekt inom oorganisk ytbehandling och processvattenrenings anläggningar.

Conny har de senaste åren jobbat med försäljning och projektledning inom områdena, Reservdelar, Tillbehör samt Service och kommer att medverka till att PROTEAM kommer att verka för att ge våra kunder den bästa tänkbara service.

Stefan Turesson – Stefan kommer att arbeta med försäljning av Nyckelfärdiga anläggningar, Ombyggnader samt Service, Stefan har en lång erfarenhet inom försäljning, montageledning samt projektledning från olika typer av projekt inom oorganisk ytbehandling och processvattenrenings anläggningar.

Stefan har de senaste åren jobbat med försäljning och projektledning inom områdena, Nyckelfärdiga anläggningar, Ombyggnader samt Service och kommer att medverka till att PROTEAM kommer att verka för att ge våra kunder den bästa tänkbara stöd.

IMG_0278[1]                                 Stefan Turesson

Conny Sörberg                                                        Stefan Turesson

072-219 18 50                                                           072-226 18 50

conny.sorberg@proteam.se                                     stefan.turesson@proteam.se

Vi välkomnar Conny och Stefan till Proteam och ser fram emot att Vi gemensamt ska utveckla företaget ytterligare i vår strävan att ge våra kunder den bästa servicen.

VD

Roberth Mattsson